3/6/07

Torrent de Pareis (03-06-07)

"Aquest espai natural protegit se situa al terme municipal d'Escorca, a la serra de Tramuntana, i inclou els torrents del Gorg Blau i de Lluc. Aquest conjunt constitueix una de les meravelles de la naturalesa de Mallorca, tal vegada la més espectacular...

Sorgeix de la confluència dels torrents del Gorg Blau i de Lluc en una zona coneguda com s'Entreforc. El torrent, amb una disposició SE-NW, forma un canó càrstic amb parets de fins a 200 metres d’alçada, amb un pendent mitjà de 5,14% fins a desembocar a sa Calobra..."

Això diu un tríptic que només arribar a l'inici del recorregut ens ha fet arribar un jove... però deixant de part la literatura, el que impressiona és poder gaudir directament d’aquest esclat de natura en el seu estat més sublim. Ja es ben vera que millor una imatge que mil paraules, i més en aquest cas. Disfrutau d’aquest petit ramell de fotos que volem compartir amb tots vosaltres.

Salut i fins a la pròxima.


quina manera de suar, i això que només érem a s'Entreforc!!!!
Pedro, quina classe de roba interior dus??


Segons en Sebastià, això és una encletxa humida... jo no n’estic molt segur...
Vet aquí s’ou d’en Colom felanitxer, aquell tal Cristofolo Colombo
(he comprat ben nou de trinca, tres llaüts i els hi diré...
Tofol Colom, de Felanitx a Whasintong!!! jejeje)
a la fi hem arribat a sa Calobra...

i ara, un capfico!!!!

be, sense comentaris...

1 comentari:

muls somerins ha dit...

Bé, encara que sigui un poc tard, aprofitaré per a fer un comentari.
En primer lloc crec que esteim tots d´enhorabona (sobretot els que duen la capdavantera) perquè la constitució del grup "mulssomerins" i la temporada excursionista ha estat un èxit: hi ha hagut participació, totes les excursions han sortit com s´esperava i ens ho hem passat d´allò més bé.

Per altra banda, l´excursió al Torrent de Pareis va ser xulíssima i ens ho vam passar molt bé. Respecte a les fotografies penjades al bloq, a més del paisatge, el més guapo són aquestes dues "mujeres de las cavernas", les quals surten molt guapes. Ja ho diuen que per Tramuntana hi ha moltes espècies dignes de protecció... jeje. D´aquests dos animals d´aigo quetiren pels acantilats no puc dir el mateix... (és broma, ja sabeu que vos estim molt).
En fi, tot molt bé. A veure si aquest estiu surt bé l´acampada així com alguna excursió a alguna platja exòtica.

Salut a tots i que l´any que vé siguem més (opositores incloses, que també són molt guapes) i tot vagi igual o més bé. Salut !!!

Pep Lluís