29/3/07

ELS MULS SOMERINS JA TRESCAM

Bones tardes com veis des de el passat 25 de març els muls somerins jaduïm una mica de rodatge, ja que el passat més de març vam començar a fer excursions. Lo més important és que nosaltres ens vam preperar per fer una excursió cada mes, de lo que no ens donam compte és que amb un més i mig que fa que ens em posat en marxa ja n'hem fetes tres i tenim data per una quarta.

Ja veis un grup de joves dels termes de Felanitx, Santanyí, Llucmajor, no tancam portes a nigú i començam a trescar una mica per la nostra serra de tramuntana on feim excursions que ja hem fet i per una altre banda descobrim llocs nous i preciosos de la nostra illa, també si tot và bé mirarem de fer algunes excursions per la serra de llevant que és la que més aprop tenim i la que manco coneixem.

Be ja veurem a poc a poc anirem descobrint la nostra illa i de cada dia descobrirem coses més boniques i que no tenguin un accés tan difícil lo unic que ens fa falta son ganes de caminar una miqueta i no tenir el diumenge per fer zapping ja que ens podem avorrir asseguts al nostre sofà i no sabem el que podem arribar a descobrir fent una volta pels caminois de la nostra illa.

Ens veim a la propera excursió i a veure si som més que quan més som mes reim.


Unes fortes abraçades als muls somerins i no vos atureu de trescar per Mallorca.