3/2/09

Esporles - Pollença (2, 3, 4 i 5 de gener de 2009)

Ha estat un començament d'any diferent... quasi sense temps de curar la ressaca de cap d'any ens posarem les botes i ens decidirem a fer un bon tros de la Serra de Tramuntana: Esporles - Pollença.

De la primera etapa, Esporles - Deia no hi ha gaire a comentar, just que ens varem perdre i que l'aigua ens va acompanyar una bona estona.

Després d'un bon sopar a Ca'n Boi i un merescut descans ens prepararem pel que va ser l'etapa més dura de l'eixida, Deia - Tossals Verds.

els carrers de Deia, un gust per a les cames.. jejeje

...a Deia, poguérem enviar la carta al Reis...

és Sóller o Londres?? :P

ens trobarem amb un Torrent de Biniaraix preciós, ple d'aigua
un descans ben merescut a sa Font des Noguer, ses forces començaven a fallar...

Després de la pallissa i la calor del dia anterior res ens feia pensar que hauríem "d'esquiar" de camí cap a Son Amer (Lluc), mirau... mirau...

arriba l'hora dels exercicis amb la piloteta.... jejeje

i ses margalides que s'ho miraven riguent...

No hi ha res millor per acabar un dia feixuc que un bon sopar de pilotes amb bona companyia. I finalment, sense motxilles agafam davallada cap a Pollença, un camí preciós que val la pena fer...


1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei, Muls.

Dir-vos que és ben ver que va ser una "gran" excursió, ...bona companyia, bons refugis, bons sopars, i des temps ...bon fred!

Ara mateix me tornaria passar ses botes i tornaria partir. A veure mem si un dia en podem fer una altre com aquesta. Que no sia sa darrera.

I moltes gràcies Tomeu per aquestes fotos tan curres.
Saps que encara haurem d'anar a cercar es camí de sa Comuna, més que res per no tornar entrar a dins ca es conco en Biel ... (Canyella's mountain)

Tià "guingaia"