7/12/08

Cap de setmana al refugi de Son Amer i pujada al Massanella (29 i 30 de novembre 2008)

El darrer cap de setmana de novembre es va aconseguir anar al refugi de Son Amer, i això que el dissabte dematí pareixia que la pluja havia d'inundar tota l'illa.
S'arribà ja en fosca, ens instal·làrem i vam fer temps fins a l'hora de sopar (a les 8 com els guiris).

El diumenge dematí el temps es va presentar inestable, tal i com va essent habitual en les nostres darreres excursions. Tot i així ens animàrem a complir els nostres objectius.
Ben abrigats ens vam preparar per partir cap al Massanella. Però un grup de noltros, complint amb les nostres obligacions, no poguérem partir amb la resta de grup perquè al migdia Abeniara sonava a Mancor. Així i tot es va montar una excursió alternativa.

faci fred, faci calor... el Massanella ens espera!!!...
el grup al cim del Massanella nevant
Les que no poguérem fer cim al Massanella vam agafar cotxe i cap al Gorg Blau, que increïblement estava al 100% i vessava.

Després anàrem cap a Cúber d'on vam poder disfrutar d'una estampa nevada del Puig Major.Mentre els altres passaven fred,...mmm què és de bona aquesta pizza al restaurant de Lluc.
El temps va empitjorar i es va suspendre l'actuació a Mancor, per això es va decidir esperar a la resta del grup jugant a UNO dins del cotxe al parking del refugi.

Els excursionistes arribàrem enredats i remulls com a pollets. Després de canviar-nos de roba de dalt a baix dinàrem, ja quasi a l'hora de berenar, a les cuines de Lluc. Bon profit!